Ik ben Karin Braamhorst, kunsthistorica. Ik geef lezingen voor uiteenlopende opdrachtgevers – zowel in huiskamers voor particulieren als voor als grote organisaties. Daarnaast geef ik rondleidingen in musea, cursussen en ik begeleid reizen. De kunstgeschiedenis is voor mij een schatkamer waarin pareltjes te vinden zijn die ik wil delen met de wereld. Mijn verhalen en presentaties zijn persoonlijk; ik ontwikkel al mijn materiaal zelf. Ik vertel verhalen van schoonheid en troost. Als kunsthistorica onderzoek ik al jaren prachtige beelden en verhalen van kunstenaars uit alle tijden. Kunst gaat over ons. Altijd. In mijn blog nowlook.nl vertel ik over mijn verwondering en ontroering over de schoonheid van wat mensen gemaakt hebben. Voor actuele tentoonstellingen organiseer ik via een Museumgroep rondleidingen. Deelnemers aan de Museumgroep verplichten zich tot niets. Je wordt via email of whatsapp op de hoogte gehouden van rondleidingen die ik organiseer. Als je ge├»nteresseerd bent in een rondleiding reageer je. Dat is alles. Voor deze groep kun je je aanmelden via mijn adres: karinbraamhorst@hotmail.com of via het contactformulier

linkedin

facebook